pondělí 23. ledna 2017

Růžičková kapusta + žampiony + vejce

Máte chuť na něco zdravějšího a rychlého? Pokud ano, tak určitě doporučuji tento "salátek" - nejsem si jistá, jak to nazvat, ale slibuji, že je to opravdu mňamka!:) Jako přílohu jsem použila pečivo. 

Ingredience:
250 gramů růžičkové kapusty
200 gramů žampiónů
3 vejce 
1/2 lžička tymiánu 
1 cibule
sůl, pepř 
olej
 
Postup:
Jako první jsem si na pánvičce osmažila cibulku a mezitím jsem propláchla vařící vodou kapustu, kterou jsem nakrájela na čtvrtiny a přidala na pánvičku, nechala jsem cca 10 minut dusit. Následně jsem přidala žampiony. Poté jsem si vytvořila 3 hnízdečka, do kterých jsem rozklepla vajíčka, vše jsem osolila, opepřila, posypala tymiánem a nechala podusit dokud vajíčka nebyla hotová. 

1 komentář: